Termeni și condițiiCofetărie Admin

Conditii generale


Conditiile specificate stabilesc si reglementeaza drepturile si obligatiile vanzatorului/furnizorului (SC ROBYLEND SRL) si cumparatorului (client, consumator). Toate relatiile contractuale sunt incheiate in conformitate cu legea. Relatiile nereglementate prin conditii de comercializare se ghideaza dupa legea referitoare la protectia consumatorului (daca clientul este in aceleasi timp si consumator).


Prin accesarea acestui site, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos:
1. Pentru comenzile preluate la sediul SC ROBYLEND SRL clientul este obligat sa verifice corectitudinea datelor inscrise in bonul de comanda si sa-l semneze.
Eventualele completari se vor face pe loc, reclamatiile ulterioare nu vor fi luate in considerare.
2. Comenzile se vor preda clientilor la data si ora stabilite pe bonul de comanda. In cazul solicitarii modificarii orei/datei sau anularii unei comenzi, clientul este obligat sa anunte acest lucru telefonic sau prin e-mail.
3. Comenzile personalizate necesita plata in avans, integrala sau partiala
4. Comenzile telefonice si online sunt valide doar dupa confirmarea acestora printr-un numar de comanda.
5. Comenzile personalizate se transmit cu cel putin 5 zile inainte de data eliberarii acestora. Pentru torturile de nunta sau botez comenzile se transmit cu cel puţin 3 saptamani inainte.
6. Preluarea comenzilor se sisteaza in momentul atingerii capacitatii maxime de productie.
7. Solicitarile de modificare a comenzii se vor onora doar daca sunt anuntate cu cel putin 2 zile inainte de data eliberarii comenzii. Exceptie fac torturile de nunta sau de botez, pentru care solicitarile de modificare se vor onora doar daca sunt anuntate cu cel putin 5 zile inainte.
8. Renuntarea la comanda si returnarea avansului se accepta cu cel putin 5 zile inainte de data eliberarii comenzii. In caz contrar se va retine valoarea avansului.
9. Avansurile achitate cu tichete de masă si/sau tichete cadou nu se returneaza. Contravaloarea fotografiilor comestibile si a figurinelor din  pasta de zahar personalizate nu poate fi returnata.
10. Modalitatile de plata sunt: numerar, tichete de masa, tichete cadou sau virament.
11. Este obligatoriu ca facturile emise pentru avans sa fie urmate de o factura de stornare avans.
12. In cazul achitarii cu tichete de masa/cadou nu se emit facturi persoanelor juridice.
13. La preluarea comenzilor vom solicita urmatoarele informatii: numele, adresa de e-mail si numarul de telefon. Aceste informatii pot fi folosite ulterior pentru a transmite oferte, chestionare sau informatii despre produsele si serviciile firmei.
14. Figurinele din pasta de zahar pot conţine accesorii si ornamente alimentare necomestibile.
15. SC ROBYLEND SRL nu raspunde pentru eventualele inconveniente cauzate de decorul adus de catre client in vederea ornarii produselor comandate (flori naturale, ornamente de plastic/comestibile, etc.).
16. SC ROBYLEND SRL isi rezerva dreptul de a contacta telefonic clientul in vederea verificarii corectitudinii comenzii si a datelor transmise.
17. Produsele sunt fabricate intr-un sistem de management al calitatii si de siguranta a alimentului.La cerere se eliberează certificat de conformitate pentru produsele fabricate.
18. SC ROBYLEND SRL isi rezerva dreptul de a modifica programul de lucru.
19. Se va incerca rezolvarea pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti, a oricarui conflict aparut intre client si SC ROBYLEND SRL.

20. Gramajul produselor comandate (vandute la kilogram) poate varia cu +/- 300 g